Monday, February 26, 2007

We zijn in Para!!!

Hellow allemaal,

Stephanie en ik zijn aangekomen in Para. We verblijven hier Onverwacht, de districtshoofdplaats. Het is een heel klein dorpje en we slapen in het `Blankenhuis`. Hier noemen ze het Bakra... (en nog iets).
Tom zei in de vorige post dat het primitieve omstandigheden zouden zijn, maar voor ons valt het best nog mee. Om op internet te gaan, moeten we wel een halfuurtje op de bus naar Lelydorp.

Gisteren heeft Natasha, de vrouw van Jef Crab, ons naar Onverwacht geracht. Ondertussen zijn we naar de plantages Onverwagt en Onoribo geweest, want we hadden nog totaal geen idee hoe een plantage er precies uitzag. Het is ongelofelijk mooi: gigantische bomen, kreken, het geluid van de dieren,... De mensen zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam. Het zullen dus 4 leuke weken worden in Para.
Hopelijk kunnen we snel wat foto`s online zetten.

Normaal zouden we vandaag (maandag) aan de slag gaan, maar onze 3 contactpersonen in het districtsbureau zijn: met verlof, ziek, in het veld. Wachten tot morgen dus.

Ondertussen hebben we de tijd om onze draai wat te zoeken in Onverwacht en omgeving. De rust komt eigenlijk wel van pas. Want de laatste dagen waren heel druk. Zaterdag en zondag nog doorgewerkt om alles af te krijgen voor ons vertrek naar Para.

Normaal vertrekken Tom en Jeroen vandaag, maar dat was nog niet 100% zeker. Over twee weken zijn ze dus ook in Onverwacht. Hopelijk slapen ze dan bij ons, want ons huis is zeker groot genoeg :)

Tot in een volgende post!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

5:19 AM, January 18, 2010  

Post a Comment

<< Home